2022-10-31

Visible Body Anatomi Atlası Deneme Erişimi

İnsan vücudu hakkında bilgi edinmek için ihtiyaç duyulan 3 boyutlu(3D) etkileşimli görsel içeriği edinebileceğiniz Visible Body Anatomi Atlası 30 Kasım 2022 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Human Anatomy Atlas;

• Bütün anatomiyi incelemek için kadın ve erkekler ayrı 3boyutlu modeller. Bunları kadavra ve teşhis görüntüleri ile birlikte görüntüleyebilirsiniz.
  • Anahtar organların birden fazla düzeyde 3boyutlu görünümleri;  Akciğerleri, bronşları ve alveolleri inceleyin; böbrekleri, böbrek piramitlerini ve nefronları gözden geçirebilirsiniz.
  • Temel fizyolojiyi ve genel koşulları açıklayan kısa animasyonlar; Sistem süreçlerini daha derin anlamak için bunları kullanın!
  • Hareket ettirebileceğiniz kas ve kemik modelleri; Kas hareketlerini, kemik işaretlerini, ekleri, innervasyonları ve kan akışını öğrenin.
  • Fasyanın üst ve alt ekstremite kaslarını nasıl bölümlere ayırdığını görün.

Sistem özellikleri ve sunum araçları:

• Modelleri ekranda, artırılmış gerçeklikte (AR) ve kesitlerde inceleyin. Önemli yapılarda size yol gösteren ücretsiz laboratuvar etkinliklerini indirin.
  • Temel kurs konularını kapsayan yüzlerce ücretsiz görsel ve etkileşimli Flashcard destesine erişin.
  • Kendi Flashcard destelerinizi oluşturun ve arkadaşlarınızla paylaşın.
  • 3D diseksiyon sınavlarına girin ve ilerlemenizi kontrol edin.
  • Bir konuyu açıklamak ve gözden geçirmek için model kümelerini birbirine bağlayan etkileşimli 3B sunumlar yapın. Yapıları etiketler, notlar ve 3B çizimlerle etiketleyin.
  • Hastalar, sınıf arkadaşları, öğrenciler ve meslektaşları ile içerik paylaşın!

ERİŞİM İÇİN;

Üniverstei ağına bağlı bir bilgisayardan aşağıda verilen erişim adresine girerek kayıt olmanız gerekmektedir.