2020-05-09

Boclips Video Kütüphanesi Deneme Erişimi

Boclips Video Kütüphanesi 30 Haziran 2020 tarihine kadar ücretsiz video içeriği sunmaktadır.

BOCLIPS eğitim amacıyla oluşturulmuş dünyanın en büyük video kütüphanesidir. 2 milyondan fazla telifi hazır videoyu bulut tabanlı tek bir platformda tutmaktadır.

Boclips Hakkında

Öğrencilerin ve öğretmenlerin her yerde 40’tan fazla içerik üreticisinin ilgi çekici, eğitici videolarını arayabilmesi, izlemesi ve paylaşmasını sağlar. Öğrenciler ve öğretmenler ayrıca, ortak çalışma özelliklerinden yararlanabilir ve en sevdikleri içeriklerin oynatma listelerini başkalarıyla paylaşmak için hazırlayabilirler.

Tüm videolar eğitim için hak-hazır (rights-ready) lisanslama modeli ile lisanslanmıştır ve günlük olarak güncellenir - dolayısıyla karışıklık ve gecikme olmaz.

Özellikleri:

• Dilediğiniz konu ve başlıklarda içerik sağlanabilmektedir.
  • Kullanıcı öneri ve görüşleri dikkate alınmaktadır.
  • Çoğunluğu İngilizce olmak üzere, Fransızca, Arapça, Çince ve İspanyolca gibi çeşitli dillerde içerik mevcuttur.
  • İngiliz ve Amerikan eğitim müfredatına göre bölümlendirme yapılmıştır.
  • Haber içerikleri (Bloomberg, Getty, Sky News, Sky News Arabia, AP, Xinhua News Agency and Reuters) günlük olarak güncellenmekte, diğer içeriklere ise haftalık olarak eklemeler yapılmaktadır.
  • Herhangi bir reklam uygulaması yoktur, site dışarısına yönlendirme yapılmamaktadır.