Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
2017-06-20

Brill Online Deneme Erişimi



BRILL Yayınevine ait Sosyal ve Beşeri Bilimler alanında yayınlanan 246 adet derginin 2016 yılı sayıları 20 Temmuz 2017 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

2016 Yılı sayıları deneme erişimine açılan 246 derginin 155 tanesi Scopus’ta, 14 tanesi Social Science Citation Index (SSCI)’da, 12 tanesi Science Citation Index (SCI)’da, 11 tanesi Arts & Humanities Citation Index’de  indekslenmektedir.

Brill Yayınevi Hakkında;

1683 Yılında kurulmuş olan Brill yayınevinin, 334 yıllık zengin yayıncılık tarihi bulunmaktadır. Sosyal ve Beşeri Bilimler alanında lider, uluslararası akademik bir yayınevidir. Her yıl 500’un üzerinde kitap ve referans kaynağı yayınlamaktadır.

 

Erişim adresine veritabanları linkinden deneme erişimlerini tıklayarak ulaşabilirsiniz.

NOT: Tüm veri tabanlarında olduğu gibi deneme erişimindeki veri tabanları için de erişim üniversitemiz IP’leri üzerinden sağlanmaktadır. Üniversite içerisinden erişimde herhangi bir problem olmamakta, üniversite dışından erişmek isteyen kullanıcılarımızın kütüphane web sayfasında bulunan Veri Tabanlarına Uzaktan Erişim linkindeki yönergeleri takip ederek bağlanmaları gerekmektedir.