2014-05-13

Cambridge Companions Online ve Cambridge Histories Online Kaynakları Deneme Erişimi

“Cambridge Companions Online” ve “Cambridge Histories Online” Kaynakları Deneme Erişimi

“Cambridge Companions Online” ve “Cambridge Histories Online” Kaynakları 13 Haziran 2014 tarihine kadar deneme erişimine açıldı.

Cambridge Companions Online :

Cambridge Companions Online (CCO), ünlü Cambridge Companions serilerinden konu bazlı koleksiyonları bir araya getirir. Bu seriler edebiyat, klasikler, felsefe, din, kültür ve müzik alanlarındaki konu ve kişiler hakkında 500’den fazla akademik düzeyde giriş içermektedir.

CAMBRIDGE HISTORIES ONLINE:

Cambridge Histories Online (CHO), içerdiği 1960 yılından itibaren yayınlanmış 15 farklı tarihsel konu içeriğiyle, tarihi bir konu hakkında çalışma yapan herkesin sahip olması gereken bir kaynaktır. 300 cilt ve 196.000 sayfadan oluşan benzersiz bir akademik içeriğe sahiptir. Cambridge Histories Online, yayınlanır yayınlanmaz basılı serilerden alınan yeni ciltlerle sürekli güncellenen aktif bir kaynaktır.

Erişim adresine kütüphane web sayfamızdaki veritabanları linkinden deneme erişimlerini tıklayarak ulaşabilirsiniz.