Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
2016-10-14

Emerald Premier Deneme Erişimi



        Yönetim bilimleri alanında uzman, uluslararası bir yayınevi olan Emerald’ın bütün dergilerini içeren Premier koleksiyonu 10 Aralık 2016 tarihline kadar deneme erişimine açılmıştır. Emerald Group Publishing Limited başta işletme, yönetim ve ekonomi olmak üzere özellikle iktisadi ve idari bilimler fakültelerine hitap eden konularda yayın yapan uluslararası bir yayınevidir.

        Emerald Premier koleksiyonunda muhasebe, finans, ekonomi, işletme, yönetim, strateji, eğitim, insan kaynakları yönetimi, kurumsal çalışmalar, sağlık ve sosyal bakım,  bilgi yönetimi, pazarlama, operasyonlar, lojistik ve kalite, çevre yönetimi, kamu yönetimi, turizm, mühendislik, kütüphanecilik konularında toplam 305 dergi bulunmaktadır.

Konu Başlıklarına Göre Emerald Dergi Listesi;

Emerald Veri Tabanı Dergi Listesi için tıklayınız.

NOT: Tüm veri tabanlarında olduğu gibi deneme erişimindeki veri tabanı için de erişim üniversitemiz IP’leri üzerinden sağlanmaktadır. Üniversite içerisinden erişimde herhangi bir problem olmamakta, üniversite dışından erişmek isteyen kullanıcılarımızın kütüphane web sayfasında bulunan “Veri Tabanlarına Uzaktan Erişim” linkindeki yönergeleri takip ederek bağlanmaları gerekmektedir.

Erişim adresine veritabanları linkinden deneme erişimlerini tıklayarak ulaşabilirsiniz.