2013-06-18

Encyclopædia Britannica Academic Edition,Britannica Image Quest ve Britannica Websters Dictionary Veri Tabanları 15 Temmuz 2013 tarihine kadar deneme erişimine açıldı.

Encyclopædia Britannica Academic Edition

Sanat ve edebiyat, dünya ve coğrafya, sağlık ve tip, felsefe ve din, spor ve eğlence, bilim ve matematik, yaşambilimi, toplum ve beşeri bilim, doğa bilimleri, teknoloji ve tarih vb. 120,000 madde halinde düzenlenmiş ansiklopedik bilgiler, dünya atlası, görüntü ve resimler, sözlük ve kavramlar dizisi, bazı dergilerden alınmış 300,000 makale, haber başlıkları ve web kaynakları rehberliği içeren çok yönlü bir genel bilgi kaynağıdır.

Academic Edition Leaflet (Akademik Sürüm Tanıtım Broşürü)

Britannica Solutions Leaflet (Britannica Çözümleri Tanıtım Broşürü)

Britannica Image Quest

National Geographic, Getty Images, National History Museum ve daha pek çokları dahil dünyanın en iyi koleksiyonlarından alınmış, telif haklarından arındırılmış, yüksek çözünürlüklü 2,5 milyonun üzerinde imaj (resim, çizim, vb.) yer almaktadır.

Image Quest Leaflet (Image Quest Tanırım Broşürü)

User Guide (Kullanıcı Kılavuzu)

Britannica Websters Dictionary

Dünyanın en prestijli ve kapsamlı sözlüğüdür.