2020-10-08

Legal Online Veri Tabanı Deneme Erişimi

Legal Yayıncılık tarafından sunulan Legal Online Veri Tabanı 05 Aralık 2020 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Legal Online Veri Tabanı “Online Kütüphane” ve “Legalbank” adı ile iki yapıdan oluşmaktadır.

Online Kütüphane

Telif hakları Legal Yayıncılığa ait basılı hukuk kitapları  (470 +) ve 12 farklı başlıktaki hukuk dergilerinin (680 +) tüm sayılarının basılı ile birebir aynı görünümlü dijital hallerine online olarak ulaşılabilmektedir.

Legalbank

içtihata (2.000.000 +) (Yargıtay, Danıştay, BAM, BİM vb.)  mevzuata (43.000 +) (Kanun, KHK, CBK, Yönetmelik, Tebliğ vb) akademik ve uygulamaya yönelik makalelere (34.500+), dilekçe ve belgelere (2.500 +) gerekçelere (400 +) online olarak erişilebilmektedir.