Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
2016-11-15

Karger Veri Tabanı Deneme Erişimi



Karger Yayınevi’ne ait dergilerin, 1998 yılından sonraki tüm sayıları, 1 Ocak 2017 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Karger Hakkında

Karger Yayınevi, İsviçre’nin Basel kentinde kurulmuş, dünyanın en eski bilimsel yayınevlerinden biridir.Bir aile şirketidir ve yedinci kuşak tarafından yönetilmekte olup; artan bilimsel kalite ve etkin yayıncılığı konusundaki prensiplerinden vazgeçmeden, her geçen sene üstüne koyarak bilimsel yayıncılığa devam etmektedirler. Özellikle TIP alanında yayınladıkları konuya özel akademik dergiler ve kitaplar ile Tıp dünyasında fark yaratan bulguları ve yenilikleri en doğru, anlaşılır biçimde sunar. Her sene 100’den fazla dergiyi ve 50’den fazla kitabı yayımlayarak en güncel bilginin Tıp dünyasındaki araştırmacılara yönlendirilmesini sağlar.

Dergi listesi

Erişim adresine veritabanları linkinden deneme erişimlerini tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

NOT: Tüm veri tabanlarında olduğu gibi deneme erişimindeki veri tabanları için de erişim üniversitemiz IP’leri üzerinden sağlanmaktadır. Üniversite içerisinden erişimde herhangi bir problem olmamakta, üniversite dışından erişmek isteyen kullanıcılarımızın kütüphane web sayfasında bulunan “Veri Tabanlarına Uzaktan Erişimlinkindeki yönergeleri takip ederek bağlanmaları gerekmektedir.