2017-08-14

Legalbank Veri Tabanı Deneme Erişimi

Bir elektronik hukuk veri tabanı olan Legalbank veri tabanında yer alan mevzuat, belge, dilekçeler, e-kitap ve e-dergiler  10 Eylül 2017 tarihine deneme erişimine açılmıştır.

Legalbank Mevzuat ve Kararlar Bankası isimli ürünümüz güncel ve geçmişe yönelik tüm hukuki belgelere internet üzerinden erişebilmenizi sağlayan bir elektronik hukuk bankasıdır.Artmaya devam eden karar sayımız 900.000 ‘i aşmıştır. Uzman hukukçu kadromuz tarafından özetlenen, ilgili mevzuat ile ilişkilendirilen ve kavramlanan Yüksek Mahkeme kararlarına kolayca ulaşabilecek ve faydalanabileceksiniz.

Bu erişim kapsamında 310 kitaba ve 526 dergi sayısına erişim sağlayabilirsiniz.

Legalbank veri tabanında yer alan online dergiler;

• Legal Hukuk Dergisi (Aylık)
  • Mali Hukuk Dergisi (Aylık)
  • iş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Dergisi (3 Aylık)
  • Fikrî ve Sınai Haklar Dergisi  (3 Aylık)