2022-10-28

Akademik Gelişim ve Eğitim Veritabanı (AKAGEV) Deneme Erişimi

Akademik Gelişim ve Eğitim Veritabanı (AKAGEV) 19 Kasım 2022 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Akademik Gelişim ve Eğitim Veritabanı (AKAGEV) üniversite öğrencilerinin, öğretim elemanlarının ve iş dünyasının eğitim ihtiyaçlarını online ve interaktif bir ortamda sağlamak amacıyla kurulmuş bir veri tabanıdır. Bilgisayar yazılımlarını, kişisel ve akademik gelişim eğitimlerini en az doktora derecesine sahip alan uzmanlarıyla ayrıntılı bir şekilde öğretmeyi amaçlamaktadır. AKAGEV platformunda yer alan online-interaktif video dersler, ilgili derslere ait eğitici materyaller ile desteklenmektedir. Kullanıcılar tablet veya telefonlarından 7 gün 24 saat kesintisiz derslere ulaşabilirler. AKAGEV tarafından sunulan altyapı android ve IOS tabanlı tüm cihazlarla uyumludur. AKAGEV’de yer alan tüm eğitimler en az doktora derecesine sahip uzmanlar tarafından verilmektedir.

Kullanım için @nku uzantılı e-posta adresleriniz ile kayıt olarak aşağıda listesi verilen eğitimlere 19 Kasım 2022 tarihine kadar erişim sağlayabilirsiniz.

Eğitim No

Eğitim Adı