2019-11-28

Web Of Science Kullanıcı Eğitimi Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda “Web Of Science Kullanıcı Eğitimi” düzenlendi.

Web Of Science Eğitim Uzmanı Derya SOĞUKSU tarafından gerçekleştirilen sunumda, Web Of Science içeriği, atıf tarama, Impact Factor, h-index, Quartiles, Endnote online hakkında bilgiler verildi. Web Of Science dergileri kriterlerinden de bahsedildiği eğitimde, atıf tarama sisteminin son yıllarda kullanıma açılan modülleri olan “Publons” ve “Kopernio” hakkında da kullanıcılara sunumlar yapıldı.

Büyük oranda interaktif olarak gerçekleştirilen sunumda, Derya SOĞUKSU tarafından hazırlanan sunum dosyasının pdf haline aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

Sunumu indirmek için tıklayınız.