Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
2017-03-16

Sociology Source Ultimate Veri Tabanı Deneme Erişimi



Sociology Source Ultimate veri tabanı 15 Mayıs 2017 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Kapsamlı bir araştırma tecrübesi sağlamak için Sociology Source Ultimate, öncü atıf dizinlerinde endekslenmiş pek çok önemli başlığın yanı sıra önde gelen konu dizinlerinde gösterilen yüzlerce akademik tam metin dergi içermektedir. Ayrıca, kapsamlı araştırma için kitaplar, monograflar, konferans kağıtları ve diğer periyodik olmayan içerik kaynakları için kapsamlı endeksleme dahildir.

Sociology Source Ultimate, alanında uzman kişiler olan veritabanında en çok belirtilen ve en etkili yazarları kapsayan 26.000'den fazla yazar profiline sahiptir. Öğrenciler biyografik veriler ve bibliyografik bilgilerle bir yazarın mesleki odağını hızla belirleyebilirler.

•           1,000’den fazla aktif tam metin dergi

•           1,000’den fazla hakemli aktif tam metin dergi

•           620’den fazla gecikmesiz hakemli aktif tam metin dergi

•           580’den fazla Web of Science and Scopus indeksli tam metin dergi

Başlık listesi için tıklayınız.

Konularına göre başlık listesi için tıklayınız

Detaylı bilgi için tıklayınız

Erişim adresine veritabanları linkinden deneme erişimlerini tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

NOT: Tüm veri tabanlarında olduğu gibi deneme erişimindeki veri tabanları için de erişim üniversitemiz IP’leri üzerinden sağlanmaktadır. Üniversite içerisinden erişimde herhangi bir problem olmamakta, üniversite dışından erişmek isteyen kullanıcılarımızın kütüphane web sayfasında bulunan “Veri Tabanlarına Uzaktan Erişimlinkindeki yönergeleri takip ederek bağlanmaları gerekmektedir.