2017-05-08

Access Engineering ve Access Science Veri Tabanları Deneme Erişimi

Mühendislik konularındaki referans kaynaklarını dinamik bir platformda sunan Access Engineering ve Access Science veri tabanları, 21 Mayıs 2017 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

McGraw Hill Yayınevi tarafından mühendislik konularındaki referans kaynakları dinamik bir platformda sunulmaktadır. Güncelleştirilmiş kitaplar, videolar, indirilebilir tablolar, etkileşimli grafikler ve müfredat planları veri tabanında sunulmaktadır. İstenilen konu başlığı veya anahtar kelime ile ilgili kaynaklara ulaşmak mümkündür. Konu anlatımlı videolar, küresel mühendislik haberleri ile kullanıcı bilgileri güncel tutulmaktadır.

Başlık Listesi için tıklayınız.