Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
2017-10-17

Acland’s Anatomy Video Atlas, Visible Body Premium, VisualDx ve Bates’ Visual Guide to Physical Examination Veri Tabanları Deneme Erişimi



 

Ovid veri tabanı bünyesinde yer alan Acland’s Anatomy Video Atlas,   Visible Body Premium,    VisualDx ve Bates’ Visual Guide to Physical Examination modülleri 26 Ekim 2017 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Acland’s Anatomy Video Atlas

Anatomi eğitimi alan öğrenciler için taze kadavra videoları ve Prof Dr Acland’ın özel sunumu ile indexli aranabilir video anatomi eğitimi veritabanıdır.

Visible Body Premium Package

Özel çizimleri ve eklentileri ile 3D anatomi eğitim aracıdır.

Kısa Bilgi Videosu

VisualDx

Görsel ağırlıklı klinik karar destek aracımız. Hekimlerin hastalık hakkında bilgiye ihtiyacı olduğunda hastalığın ilgili hastalardan çekilmiş izinli görselleri ile sistemden anında bilgi almalarını sağlayan ve karar vermelerini hızlandıracak ve en doğru kararı almalarını sağlayacak sistemdir.

Kısa Bilgi Videosu

Bates’ Visual Guide to Physical Examination

Tıp Fakültesi öğrencisini kliniğe hazırlayan, bştan ayağa kadar fiziksel muayeneyi öğreten eğitim aracıdır. İndeksli aranabilir videolardan oluşur.

Erişim adresine veritabanları linkinden deneme erişimlerini tıklayarak ulaşabilirsiniz.

NOT: Tüm veri tabanlarında olduğu gibi deneme erişimindeki veri tabanları için de erişim üniversitemiz IP’leri üzerinden sağlanmaktadır. Üniversite içerisinden erişimde herhangi bir problem olmamakta, üniversite dışından erişmek isteyen kullanıcılarımızın kütüphane web sayfasında bulunan “Veri Tabanlarına Uzaktan Erişim” linkindeki yönergeleri takip ederek bağlanmaları gerekmektedir.