2018-09-26

Turcademy Deneme Erişimi

İçeriğinde 3000’e yakın Türkçe kitap bulunduran  Turcademy veri tabanı 26 Ekim 2018 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Turcademy Türkiye Akademik Yayınlar Platformu ile; ülkemizde akademik yayıncılık alanında öncü olan Anı Yayıncılık, Gazi Kitabevi, Palme Yayıncılık, Pegem Akademi ve Seçkin Yayıncılık'a ait 3000'e yakın Türkçe akademik kitaba erişim imkanı sunmaktadır. Doğa Bilimleri, Hukuk, Mühendislik Bilimleri, Sağlık Bilimleri, Sosyal ve Beşeri Bilimler alanlarını kapsayan nitelikli dermesi ile Turcademy platformu; kullanıcılarına; öncü ve güvenilir yayınevlerinin sağlamış olduğu Türkçe akademik içeriği, kullanıcı dostu bir arayüz ile sunmaktadır.