Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
2023-01-27

Nursing Core Collection ve Nursing Current Concepts and Practices Collection Veritabanları Deneme Erişimi



 

Hemsirelik Mesleki Egitim Videolari içeren  Nursing Core Collection ve  Nursing Current Concepts and Practices Collection veritabanları 25 Şubat 2023 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Bu koleksiyon, yalnızca hemşirelik öğrencilerinin çalışmalarında başarılı olmalarına ve lisans sınavlarını geçmelerine yardımcı olmak için değil, aynı zamanda onları giderek daha karmaşık hale gelen sağlık sistemindeki uzun vadeli iş başarısına hazırlamak için tasarlanmıştır. Medcom-Trainex, Elsevier, Cengage Learning/Concept Media, Classroom Productions, Inc., NEVCO, Wolters Kluwer Health, Institute for Professional Care Education/Medfecta, PESI, Inc. ve diğerleri gibi güvenilir üreticilerin ürünlerini içerir.

Erişim adresine veritabanları linkinden deneme erişimlerini tıklayarak ulaşabilirsiniz.

NOT: Tüm veri tabanlarında olduğu gibi deneme erişimindeki veri tabanları için de erişim üniversitemiz IP’leri üzerinden sağlanmaktadır. Üniversite içerisinden erişimde herhangi bir problem olmamakta, üniversite dışından erişmek isteyen kullanıcılarımızın kütüphane web sayfasında bulunan “Veri Tabanlarına Uzaktan Erişimlinkindeki yönergeleri takip ederek bağlanmaları gerekmektedir.