2020-04-01

Online eğitimler hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Cambridge University Press'ten "Oku ve Yayımla" Seminerleri

Seminer kapsamındaki konular şunlardır;

• Yazarlarınızın yayınlarına dair onay sürecini Cambridge University Press’in sunduğu yönetim platformlarında nasıl yönetebilirsiniz? Yayım sürecine ilişkin yönetsel hangi haklarınız vardır?
  • “Rightslink Agreement Manager” kullanarak yazarlarınızın makalelerini onaylamak ve bunları yayımlatmak adına neler yapılmaktadır?
  • Cambridge University Press’in sunduğu raporları nasıl analiz edebilirsiniz?

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, bu seminer, “Oku ve Yayımla” modeliyle hem dergi aboneliği gerçekleştirirken hem de açık erişim/hibrid dergilerde yazarlarınız makale yayımlatma anlaşmalarının içeriğine yönelik seminerdir. Toplantı sürecince bu konular konuşulacaktır.

Seminerlere katılım üç farklı tarih ve saat opsiyonu vardır. Size uygun olan oturumu seçerek kayıt olabilirsiniz. Sunum dili İngilizce’dir ve dünyanın bir çok ülkesinden katılımcılar olacaktır.

ConTech.2020 Ücretsiz Çevrimiçi Web Seminerleri

29 Nisan Çarşamba - 18:30 “Uyum, Yenilik ve İlham: Değişim zamanlarında sizi, işgücünüzü ve ağınızı destekleme”

6 Mayıs Çarşamba - 18:30 “Akıllı Alıntılara giriş ve genel bakış”

13 Mayıs Çarşamba - 18:30 “Kanıta dayalı içerik neden her zamankinden daha önemli - ve bunu sağlamak için uzaktan çalışma çözümlerinden en iyi şekilde nasıl faydalanılır”

20 Mayıs Çarşamba - 18:30 “Öğrenciler için kişiselleştirilmiş, uzaktan eğitim müfredatları oluşturmak için yapay zekayı kullanmak”

KAYIT İÇİN HEMEN TIKLAYIN.

Her oturum sadece 30 dakika sürecektir.

Web of Science Core Collection/ Journal Citation Reports/ InCites/ Publons Eğitim Programı

Araştırma Kalitesi ve Performans: InCites & Journal Citation Reports abone kurumlara yönelik olmakla bereber araştırma performansı ve stratejisi ile ilgilenen, Journal Citation Reports hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen tüm araştırmacı, yönetici ve kütüphanecilere yöneliktir.

5 Mayıs Salı: Araştırma Kalitesi ve Performans: InCites & Journal Citation Reports 90 dakika 14:00

Link

12 Mayıs Salı: Web of Science Core Collection: Keşif Burada Başlıyor! 60 dakika 14:00

20 Mayıs Çarşamba: Web of Science Researcher ID & Publons  30 dakika 11:00

Link

26 Mayıs Salı: Araştırma Kalitesi ve Performans: InCites & Journal Citation Reports 90 dakika 14:00

Link

27 Mayıs Çarşamba:  Web of Science Core Collection: Keşif Burada Başlıyor! 60 dakika 14:00

Charlesworth Author Services  Tarafından Sağlanan Ücretsiz Webinarlar

Web Seminer Dizisi: Global Tez Sunumu
Her bir seminere ayrı ayrı kayıt olabilirsiniz (TR saatleri belirtilmiştir):

4 Mayıs Pazartesi - Saat 14.00 - Modül 1: Yazmak için En Önemli Öneriler

5 Mayıs Salı - Saat 14.00 - Modül 2: Kendinizi Yazmaya Hazırlayın

6 Mayıs Çarşamba Saat 14.00 - Modül 3: İyi Bir Doktora Tezinde Neler Olmalı?

7 Mayıs Perşembe Saat 14.00 - Modül 4: Araştırma Tezinizi Etkili Şekilde Yazmak

11 Mayıs Pazartesi Saat 14.00 - Modül 5: Etkili Bir Master Tezi Yazmak

12 Mayıs Salı Saat 14.00 - Modül 6: Etkili Bir Tez Savunması Yazmak

Web Semineri: Araştırmanızı Yüksek Etki Faktörlü Dergilerde Yayınlatmak için Planlama - 26 Mayıs 2020

Araştırmanızın yayınlanması için hedefinizi yüksek tutun ve çalışmanızı etkili bir şekilde üst düzey dergilere nasıl yazacağınızı ve göndereceğinizi öğrenin. Web seminerimiz, araştırmanızı yüksek etkili dergilerde yayınlamak için yazma hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak önemli ipuçları ve püf noktaları öğretecektir.

26 Mayıs Salı - Saat 13.00 - KAYIT
26 Mayıs Salı - Saat 17.00 - KAYIT

*Seminerler tamamen ücretsiz olup, eğitim dili İngilizce'dir.

Clinical Key ve UpToDate

Aşağıdaki linkler aracılığı ile kayıt olarak size uygun olan bir oturuma katılım sağlayabilirsiniz.

Not:  Zoom oturumuna katılım için kurumsal e-posta adresinizle kayıt oluşturunuz.

Kişisel e-posta adresiniz ile kayıt yapıyorsanız soyadınızın yanına kurum adınızı yazmanızı rica ederiz.

13  Mayıs Çarşamba saat 12:30  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYqcuyoqzgrEtWg-cpCC7cRGfblbcD8Axow

14  Mayıs  Perşembe saat 12:30 https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZckdu2prj0uE9S7JS8TOPewwSBG_ySX6slb

İçinde bulunduğumuz günlerde, COVID-19  virüsü ile ilgili, alanınızda size destek olacağını düşündüğümüz, araştırmalarınızda kullanabileceğiniz en güncel ve kanıta dayalı bilgileri içermekte olan ClinicalKey ve UpToDate online kullanıcı eğitimlerine katılımınızı bekliyoruz.