2019-02-13

Adalet Yayınevi Kitapları (Turcademy) Deneme Erişimi

Üniversitemizin aboneliği içinde bulunan ve 3700’ün üzerinde Türkçe elektronik kitaba erişim imkanı sağlayan Turcademy veri tabanı içerisinde Adalet Yayınevine ait 253 adet hukuk kitabı 31 Mart 2019 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Adalet Yayınevi kitap listesi

Turcademy Kullanım Kılavuzu

NOT: Tüm veri tabanlarında olduğu gibi deneme erişimindeki veri tabanları için de erişim üniversitemiz IP’leri üzerinden sağlanmaktadır. Üniversite içerisinden erişimde herhangi bir problem olmamakta, üniversite dışından erişmek isteyen kullanıcılarımızın kütüphane web sayfasında bulunanVeri Tabanlarına Uzaktan Erişimlinkindeki yönergeleri takip ederek bağlanmaları gerekmektedir.