2019-10-30

British Medical Journal (BMJ) Deneme Erişimi

BMJ Best Practice ve BMJ Journals Premier Collection veri tabanları 31 Aralık 2019 tarihine kadar üniversitemiz için deneme erişimine açılmıştır.

Deneme erişimi kapsamında The BMJ, BMJ Journals ve BMJ Best Practice ürünlerine erişebilirisiniz.

The BMJ

The BMJ dünyadaki en etkili ve saygın tıp dergilerinden biridir. Akademik ve klinik araştırmacılar, tıbbi eğitimciler, klinisyenler ve politika yapıcılar için en çok alıntı yapılan tıbbi araştırmalardan bazılarını yayınlamaktadır. Ayrıca tıbbi haberler ve görüşleri de yayınlamaktadır.

BMJ Journals Premier Collection

BMJ’nin uzmanlık dergilerinden, dünyanın önde gelen tıbbi ve yardımcı sağlık araştırmalarını, incelemelerini, haberlerini ve multimedya içeriğini keşfedin. Kurumunuz klinik, kanıta dayalı ve halk sağlığı dergileri de dahil olmak üzere bir dizi uzmanlık alanında 40 ana başlığın tam erişime sahiptir.

BMJ Best Practice

BMJ Best Practice, bağımsız çalışmalar tarafından 1 numaralı tanı karar destek aracı ve dünya çapında en iyi klinik karar destek araçlarından biri olarak seçilmiştir. BMJ Best Practice, klinik iş akışı etrafında benzersiz bir şekilde yapılandırılmıştır. Günlük olarak güncellenir ve tanı, prognoz, tedavi ve önleme konusunda adım adım rehberlik etmek için kanıta dayalı en son araştırmaları, kılavuzları ve uzman görüşlerini kullanır.

BMJ Best Practice:

• Binlerce klinik konu, 6.500'den fazla klinik kılavuz ve 11.000 ayırıcı tanı
  • Hasta konsültasyonunu yansıtan düzenimizi kullanarak hızlı cevaplar bulun
  • Ödüllü BMJ Best Practice uygulaması ile çevrimdışı erişim
  • Benzersiz tedavi algoritması tabloları adım adım rehberlik sağlar
  • 250'den fazla tıbbi hesap makinesi reçete rehberliğini kontrol edin
  • Önemli Güncellemeler ile her konuda güncel kalın
  • Sürekli mesleki gelişiminizi sağlamak için CME / CPD takibi
  • Cochrane Clinical Answers - tam sonuç verileri (PICO) ve GRADE ifadelerini içeren sistematik inceleme katmanı
  • Öğretim üyelerine, öğrencilere ve uygulayıcılara EBM hakkında bilgi edinmelerine yardımcı olacak EBM Toolkit.
  • BMJ Hızlı Öneriler - araştırma kanıtlarını klinik uygulama önerilerine dönüştürmek için yenilikçi bir yaklaşım
  • 350+ Hasta broşürleri
  • 4,000+ görüntü: algoritma tabloları; illüstrasyonlar; anonim hasta fotoğrafları; biyopsi, X-Işını, BT, MRI, EKG, vs. gibi tanısal test sonuçlarının anonim görüntüleri. Görüntüler, bakım noktasında kullanılmak üzere ve akademik amaçlarla dışa aktarılabilir.

BMJ Best Practice 2018 ve 2019’da birçok ödül kazandı

• Üç Ödül – “Reinventing Clinical Decision Support” ‘General Health’ kategorisi ve özelik kategorileri - ‘User Experience’ ve ‘Best Practices.’  2019.
  • Best Online User Experience, B2B, Gold, 2018 UK Digital User Experience Awards
  • Digital Change and Transformation, Gold 2018, UK Digital User Experience Awards
  • Website Best Practices, Silver W3 International Award
  • App Best Practice User Experience, Silver W3 International Award
  • Best Global Reach, 2018 Wales Online Digital Awards.
  • Best Mobile App, 2018 Wales Online Digital Awards.

Cevaplarınıza çevrimiçi veya çevrimdışı cevap bulmak için yeni BMJ Best Practice uygulamasını kullanabilirsiniz.

Kullanıcı Kılavuzunu indirmek için tıklayınız.