Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
2020-04-06

Elsevier Complete Anatomy Deneme Erişimi



Elsevier 3D4Medical’s Complete Anatomy platformu 1 ay süre ile deneme erişimine açılmıştır.

Elsevier tarafından sunulan 3D4Medical’s Complete Anatomy; dünyanın en gelişmiş 3D anatomi platformu sayesinde, öğrencilere, eğitimcilere ve sağlık profesyonellerine anatomi eğitimi ile ilgili devrim niteliğinde çözümler sunmaktadır.

Aşağıda detay bilgileri verilen bu anatomi platformuna kullanıcıların 30 gün süre ile erişebilmesi için takip edilmesi gereken adımlar aşağıda anlatılmıştır.

  1. Bilgisayarınıza / Tabletinize / Akıllı Telefonunuza aplikasyonu indirin.

iPhone

iPad

MAC Bilgisayar

Windows Bilgisayar

Android Cihazlar

 

  1. Bir hesap oluşturun.

Sağ-üst köşede Get Started’e tıklayıp kaydınızı oluşturun.

  1. Erişim kodunu* aktif edin (Redeem Code).

* Bu kod nku uzantılı mail adreslerinize gönderilmiştir.

Settings (Ayarlar) menüsünden My Accounts (Hesabım) kısmına girip erişim kodunuzu (……) girin Redeem butonunu tıklayın  ve Complete Anatomy’i kullanmaya başlayın.  

Aktivasyon yardım videosu için tıklayınız.

ERİŞİM SÜRESİ: Kodu aktif ettikten sonraki 30 gün erişiminiz olacaktır. Bu kod ile 30 Temmuz 2020 tarihine kadar erişiminiz aktif edebilirsiniz.

Complete Anatomy

  • Dünyada 300’ün üzerinde üniversitede kullanılarak 1 milyondan fazla kullanıcıya ulaşmıştır. Dünya çapında 20 milyon indirilme ile 160 ülkede App Store içinde en çok indirilen 1. uygulamadır.
  • 17.000’den fazla farklı yapı içeriği, 1500’den fazla video ve 100’ün üzerinde ders ile Complete Anatomy oldukça kapsamlı anatomi içeriğine sahiptir.
  • Anatomi eğitiminde altın standard olarak kullanılan makro anatomi modeli, ekibimiz tarafından gerçek insan vücuduna en yakın olcak şekilde tasarlanmıştır. Daha derine inmek için mikroanatomi modellerini kullanabilir ve dokuların ve hücrelerin işleyişine yakından bakabilirsiniz.
  • Mikroanatomi modelleri ile ilgili detaylar için buraya tıklayarak ilgili videoya ulaşabilirsiniz.
  • Hücre biyolojisi, kesit görüntüleri ve kardiyak döngüyü gösteren kalp atımı gibi detaylı modeller ile anatomi öğrenimini derinleştirebilirsiniz. Vücutta bulunan 12 farklı sistemi model üzerinden inceleyebilirsiniz.
  • Complete Anatomy içerisindeki araçları kullanarak, laboratuar ortamında olmaya gerek duymadan diseksiyon yapabilir ve çeşitli durumları simüle edebilirsiniz.
  • Complete Anatomy içinde yapmış olduğunuz çalışmaları, gruplar oluşuturarak paylaşabilir ve kullandığınız farklı cihazlardan içeriğe erişebilirsiniz.
  • Complete Anatomy içeriğine, bilgisayarınıza yükleyeceğiniz program ile erişebileceğiniz gibi ödüllü mobil uygulaması aracılığı ile de erişebilirsiniz.

Tanıtım videosu için buraya tıklayınız.

Kullanım ile igili videolar için buraya tıklayınız.

 Erişim adresine veritabanları linkinden deneme erişimlerini tıklayarak ulaşabilirsiniz.