2020-02-11

JaypeeDigital Akademik Tıp ve Sağlık Bilimleri Veri Tabanı Deneme Erişimi

İçerisinde Corona virüsü ile ilgili kapsamlı akademik makalelerin yer aldığı, JaypeeDigital Akademik Tıp ve Sağlık Bilimleri veri tabanı 10 Mart 2020 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Deneme erişimi sürecinde JaypeeDigital veritabanı içerisindeki kitaplar, makaleler ve videolar sadece ekranda görüntülenebilmekte olup, indirilememektedir.

JaypeeDigital Akademik Tıp ve Sağlık Bilimleri Veri Tabanı Hakkında;

• Anadili İngilizce olmayanlar için anlaşılabilir akademik İngilizce ile yazılmış,
  • 700’den fazla ders e-kitabı (textbook), 4500’den fazla akademik e-kitap olmak üzere toplam 5115 e-kitap,
  • 4000’den fazla ameliyatları gösteren ve sesli anlatımlı video,
  • MCQ, SBA, SCE soru ve cevap bankaları,
  • USMLE, MRCP, FRCS, FRCR sınavları için hazırlık kitapları,
  • Eski sayıları ve en son sayılarına erişilebilen 63 e-dergi içermektedir. Bu 63 e-derginin 12 tanesi doğrudan diş hekimliği ile ilgilidir.
  • 5115 e-kitap, 4347 video ve 48 e-dergi Jaypee Digital’ın kendi özel yayınlarıdır. Başka hiçbir veri tabanında mevcut değildir ve diğer veri tabanlarıyla çakışma yoktur.