2016-10-24

Primal Pictures Deneme Erişimi

İnsan anatomisi konu alanında dünyanın ilk 3 boyutlu insan anatomisi modeli olan Primal Pictures veri tabanı 20 Kasım 2016 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

İnsan anatomisine ait tüm katmanları interaktif bir şekilde modelleyerek tıp uzmanlarının çalışmalarında katkı sağlar. Aynı zamanda tıp eğitiminde kullanılabilecek ve tıp öğrencilerinin yetiştirilmesi sürecine destek verecek benzersiz bir kaynaktır.

Koleksiyonları içerisinde; her yönüyle anatomi ve ilgili konu alanlarına ek olarak, konuşma ve dil patolojisi, dişçilik, kulak-burun-boğaz bilimi, üroloji ile spor ve terapi gibi başlıklar da yer almaktadır.

• İnsan anatomisi ile ilgili 400,000’den fazla görüntü
  • Tamamı multimedya üzerine kurulmuş kas yapısı ve işleyişi,
  • biyomekanikler, cerrahi müdahaleler ve fizyolojik süreçlerle ilgili animasyonlar, MR görüntüleri
  • 6,500’den fazla 3 boyutlu anatomik yapı